Nieuwe hoofdredactie Theatermaker en Theaterkrant.nl

Een tijdje geleden gaf Constant Meijers aan zijn werk als hoofdredacteur van Theatermaker te willen overdragen aan een volgende generatie; op zijn zeventigste acht hij de tijd rijp voor zijn pensioen. Zijn opvolgers zijn nu gevonden in Simon van den Berg en Anouk Leeuwerink.

Simon van den Berg (39), al sinds 2006 vast redactielid, neemt de hoofdredactie van Theatermaker op zich; Anouk Leeuwerink (30), sinds 2012 bij Theatermaker en Theaterkrant.nl verantwoordelijk voor het dagelijkse theaternieuws en de productie, wordt verantwoordelijk voor de Theaterkrant.

 

Simon Van den Berg over zijn nieuwe functie: ‘Ik ben opgetogen over deze kans om mijn ervaring met papieren en digitale media en mijn kijkervaring als theaterverslaafde nu in te kunnen zetten om van Theatermaker een nog diepgravender, relevanter en diverser vakblad te maken.’

Anouk Leeuwerink: ‘Ik kijk er enorm naar uit om van Theaterkrant.nl een site te maken die nog beter aansluit bij de onstuimige ontwikkelingen in deze tijd, waarbij ook ruimte komt voor debat, discussie en duiding van recente ontwikkelingen. Samen met Simon van den Berg wil ik van Theatermaker en Theaterkrant.nl een onmisbaar platform maken voor iedereen die in de theatersector werkt en iedereen die meer over theater wil weten.’

Constant gaan we natuurlijk missen (ik vooral: ik werk al met hem samen sinds ik op zijn kantoor stage liep), maar het voortbestaan van Theatermaker en Theaterkrant.nl ziet er met de plannen van Simon en Anouk veelbelovend uit.

Foto: Casper Koster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s