Dit zeiden anderen

Lees hier wat andere opdrachtgevers over mijn werk zeiden:

Lonneke is a very bright and enthusiastic person to work with. She has written great articles for the new magazines of the Krakeling. She has an original, fresh and direct style and knows what the Krakeling needs!

Evelyn Rietveld, de Krakeling

Wij van het Fonds Podiumkunsten werken al vele jaren met Lonneke. Als we verzekerd willen zijn van een goed geschreven en inhoudelijk interessante tekst dan bellen we Lonneke. Bovendien is ze ook nog een zeer betrouwbaar en prettig mens om mee samen te werken.

Carlie Janszen, Fonds Podiumkunsten

Met het betrekken van Lonneke bij een tijdschriftproductie sla je eigenlijk drie vliegen in één klap: ze is een creatief, een redacteur en een eindredacteur. Lonneke is het allemaal, en in allemaal even kundig. Uitzonderlijk! Zonder haar stille kracht was mij een boek schrijven nooit gelukt. Had ik al gezegd dat Lonneke Kok een leuk en fijn mens is?

Ellen Roggeveen, creative consultant bij o.a. Dechesne & Boertje

Aanrader om mee samen te werken! Lonneke denkt mee, (her)schrijft helder, kan de vertaalslag maken van idee naar concept naar structuur en wervende tekst. Niet onbelangrijk daarbij; less is more(txt)…

Steven van Teeseling, senior projectmedewerker Mondriaan Fonds

Lonneke Kok is een aas op het gebied van tekst- en eindredactie. Ze is betrokken bij haar werk, zet eerder een stap meer dan minder en kan bovendien snel werken, wat bij het produceren van journalistieke uitingen een groot voordeel is.

Constant Meijers, hoofdredacteur Theatermaker

Lonneke is very quick in understanding both the needs of the commissioner as well as the content she has to produce, which makes her great to work with. Apart from that, her writing makes even the most vaguest of concepts understandable to a large audience.

Annemieke Keurentjes, programmeur Holland Festival

Working with Lonneke Kok? Her knowledge of the (Dutch) language and all of its curiosities is immense. It feels 100% safe to publish an article or story after her redaction. Since her interest in art, theatre, psychology is with passion the content as always treated with respect, i like that. And having good laughs makes working with her a pleasure!

Hans Bos, Kochxbos Studio and Gallery

Lonneke overziet zowel de smaakmakende grote lijnen als de pietluttige doch uiterst gewichtige details. Wat zij (tijdig!) oplevert, is zondermeer goed. Een prettig mens met een aanstekelijk enthousiasme. Zeer gedreven, gedegen en oprecht. Vandaar dat ik haar van harte aanbeveel aan een ieder die overweegt haar in te huren. Doen!

Mirjam Moll, oud-opdrachtgever (FAPK)

Lonneke is een prima tekstschrijver/eindredacteur met een zeer gedegen kennis van theater en dans. De teksten die zij schrijft voor de programmaboeken van het Holland Festival zijn zeer informatief, toegankelijk geschreven en daarmee geschikt voor een groot publiek.

Norbert Bode, hoofd communicatie Holland Festival

Lonneke is een hele fijne tekstschrijver, interviewer en eindredacteur. Ze is in staat om binnen de afgesproken tijd helder en duidelijk een opdracht uit te voeren waar je heel tevreden mee bent. 

Dorine Cremers, voormalig artistiek leider Generale Oost